Hem Utbildning ​Softhouse är nominerade till Stora IT-kompetenspriset igen!

​Softhouse är nominerade till Stora IT-kompetenspriset igen!

Av Redaktionen

Softhouse är nominerade till det “Stora IT-kompetenspriset 2020”, precis som de var redan 2019.

Priset delas ut av Linnéuniversitetet till ett företag som utmärkt sig för att arbeta strategiskt och engagerat med kompetensutveckling av egen personal och i samverkan med utbildningsanordnare och studenter inom IT-relaterade utbildningar!

– Vi är otroligt glada att bli nominerade igen. Det synliggör vårt stora arbete med utbildningar, studentsamarbeten och praktikplatser för studenter samtidigt som vi kombinerar det med våra interna och regelbundna satsningar på intern kompetensutveckling. Nomineringen känns fantastiskt kul och är en bekräftelse på att vi jobbar på rätt sätt. Dessutom är det viktigt att säkerställa tillgången till rätt kompetens för den fortsatta tillväxten i branschen, säger Johan Lindblom, VD, Softhouse Småland.

Softhouse arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att hålla medarbetare uppdaterade med det senaste inom olika tekniker och utveckling. Att samarbeta med IT-relaterade utbildningar och att jobba tillsammans med studenter är viktigt för oss och något som vi prioriterar över alla våra bolag. Samarbeten med studenter skapar mycket nya insikter som gör att vi håller oss relevanta med den senaste tekniken och nya tankesätt.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>