Hem Karriär ​Sweco är ingenjörsstudenternas drömarbetsgivare i branschen

​Sweco är ingenjörsstudenternas drömarbetsgivare i branschen

Av Redaktionen

Sweco är branschbäst när ingenjörsstudenter rankar sin framtida drömarbetsgivare samt det enda teknikkonsultbolaget på top-10 listan.

Det visar Universums FöretagsBarometern, en undersökning där cirka 25 000 studenter på landets högskolor och universitet svarar på frågan vilka de har som drömarbetsgivare.

Förutom att Sweco är branschbäst bland ingenjörsstudenter hamnar företaget dessutom på tredje plats bland högskoleingenjörer, vilket är en förbättring från föregående år. Den årliga undersökningen bland studenter om vem som är deras mest attraktiva arbetsgivare presenterades i år via ett webinarum istället för Universum Awards, som ställdes in på grund av rådande omständigheter.

– Det känns givetvis väldigt roligt att vi får denna utmärkelse. Det är det bästa betyget på att vi har lyckats nå ut till landets ingenjörsstudenter. Vi har visat dem vilka vi är och vad vi kan erbjuda dem när de är klara med studierna, säger Ann-Louise Lökholm-Klasson, vd Sweco Sverige.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>