Hem Distansarbete Hög efterfrågan på online-aktiviteter för att motivera anställda

Hög efterfrågan på online-aktiviteter för att motivera anställda

Av Redaktionen

Hemarbete har skapat en längtan till det sociala och de verkliga mötena med kollegor. Eventbyrån Aktiviteter360 ser en ökad efterfrågan på deras online-aktiviteter som ersätter kafferasterna och ökar motivationen hos anställda.

– Med fortsatt isolering och hemarbete finns ett växande behov att inspirera och motivera anställda. Det handlar om att skapa utrymme för det sociala, säger Chafic Aschberg Dallé.

Fram till nu har den digitala eventbyrån mest haft fysiska möten. När många av deras kunder tvingades avboka aktiviteter för att begränsa smittorisken, bestämde sig företaget för att digitalisera sina aktiviteter.

– Vi har skapat lättsamma och sociala aktiviteter som ersätter snacket vid kaffemaskinen. För vår del handlar det även om att informera chefer om att det går att ersätta sociala möten med lättsamma online-aktiviteter, säger Chafic Aschberg Dallé.

tips på online aktiviteter

AW med quiz ersätter kafferasten på jobbet eller AW:n med kollegorna. Spela quiz bekvämt hemifrån genom att ansluta i team, motivera varandra och få igång tävlingsandan. Garanterar skratt och sammanhållning!

Virtuell kick-off Med en ny utmaning varje dag under två veckor uppmanar den här kreativa utmaningen deltagarna att ta motiverande bilder och filmer i sitt eget hem. Fokuserar på att höja arbetsmoralen och öka energin i gruppen.

Code breaker? Ett escape room där ni under 60 minuter ska ta er ut från ett låst rum genom att arbeta tillsammans via videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>