Hem OM IT-karriär.se MÄSSOR & EVENTS

MÄSSOR & EVENTS

Publicerat av Redaktionen
här träffar du oss under 2022

”Den 23-24 februari 2022 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta mötesplats för framtidens handel. Mässa, konferens, start-up område, öppna scener och 100-tals aktiviteter skapar en dynamisk mötesplats där hela handeln samlas för att möta morgondagens teknik. Retail TECH är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.”

Välkommen att besöka IT Retail på Kista mässan under Retail Tech.

Läs mer om mässan här

träffa it pedagogen på settdagarna

”SETT står för Scandinavian Education Technology Transformation och är Skandinaviens största konferens och mässa för modernt och innovativt lärande. Här har du möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av  spännande diskussioner och hitta inspiration. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med pedagogik & didaktik eller ledning & utveckling.”

Välkommen att besöka IT Pedagogen på Kista mässan under SETT dagarna den 26-28 April 2022.

Läs mer om mässan här

Den 11 och 12 maj 2022 är det dags igen för e-legitimationsdagarna. Detta är mötesplatsen för Sveriges digitalisering, med 50+ talare och hundratals deltagare att nätverka och utbyta erfarenheter med. På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter – från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. 

Välkommen att besöka IT Hälsa på Folkets hus i Stockholm under E-legitimationsdagarna.

Läs mer om mässan här

Hur kan näringslivet samverka för en snabbare omställning mot hållbart företagande? Hur kan vi med gemensamma krafter verka för en hållbar utveckling där vi inte utarmar jordens resurser? NSE riktar sig till alla som arbetar strategiskt med hållbarhet och är intresserade av att vara en del av omställningen mot ett hållbart samhälle och ett hållbart företagande. Tillsammans skapar vi förändring!

Välkommen att besöka IT Hållbarhet på Stockholmsmässan under NSE den 17 & 18 Maj 2022.

Läs mer om mässan här

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Välkommen att besöka IT Hälsa på Svenska mässan i Göteborg under Vitalis den 17-18 Maj.

Läs mer om mässan här

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare. Jag Godkänner Mer information >>