Hem Jobb VD till Areco Contractor

VD till Areco Contractor

Av Redaktionen

Areco Contractor ingår i Areco-koncernen och bedriver en unik verksamhet genom att erbjuda speciallösningar inom rivning, håltagning och miljötekniska undersökningar.

Företaget fokuserar främst på byggindustrin, och genom specialistkunskaper inom dessa områden kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster. Kundgruppen är bred, och det är kundernas behov och önskemål som styr verksamheten. Sätet finns i Helsingborg och företagets tjänster anlitas framförallt av byggbolag, större fastighetsbolag och kommuner i södra Sverige. För mer information se www.arecocontractor.se

Uppdraget
Areco Contractor har under flera år haft en stark och framgångsrik tillväxt och vi söker nu en drivande VD som tar bolaget till nästa nivå. Du kommer att löpande rapportera till koncernledningen. VD-uppdraget innefattar att säkerställa styrning av operationell effektivitet, lönsamhet och kvalitet inom bolaget. För att hela tiden hålla oss relevanta för våra kunder och medarbetare, är det viktigt att utveckla och leda företaget inom affärsutveckling, digitalisering och hållbarhetsfrågor.

Erfarenhet
Du kommer att arbeta brett inom bolaget vilket ställer krav på affärskänsla, kommunikation och social kompetens. Du är en drivande person som är lyhörd och har en naturlig analytisk förmåga att se helheten i alla flöden. Vi söker dig som har relevant universitets-/högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Vidare har du flera års erfarenhet från bygg- och anläggningsentreprenad, och då främst inom projektledning och kalkyl. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda affärsutvecklings- och/eller förändringsprojekt med fokus på effektivisering, kvalitet och hållbarhet. Goda datakunskaper är ett krav, och gärna kunskaper i affärssystemet Pyramid.

Personliga kvalifikationer
Som person har du en naturlig strategisk och affärsmässig förmåga samtidigt som du trivs med att arbeta operativt med styrning av organisationen. Du är bra på att kommunicera och agera ambassadör för verksamheten, samt har lätt för att etablera och utveckla relationer med dina medarbetare, de övriga affärsområdeschefer, samt företagets kunder och samarbetspartners. Du har ett jordnära sätt och trivs med att vara ute i verksamheten. Du en mycket positiv person som skapar engagemang och delaktighet hos andra.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>