Hem KONTAKT

KONTAKT

Av Redaktionen

Pressrelease IT Karriär                                                                                                        Stockholm den 24 mars 2020

IT Media Group växlar upp sina nyhetssajter!

Nu fortsätter IT Media Group (IMG) sin framgångssaga. Det senaste tillskottet till mediehuset är IT Media Group KARRIÄR. En mötesplats för karriärbevakning och rekrytering.

Vi har länge bevakat folket i it-branschen. ”PÅ STAN MED” är en populär sektion på IMG:s nyhetssajter.

Nu går vi ett steg längre, tar ett nytt grepp för it-folket i karriären, och utökar med helt nytt affärsområde där bl a sajterna it-hälsa, it-pedagogen, it-finans och it-hållbarhet ingår. Alla dessa får en gemensam plattform för karriärbevakning och rekrytering där även tjänster som platsannonsering, employer branding och rekryteringsuppdrag kommer att tillgå.

Det känns väldigt naturligt att komplettera IMG:s befintliga utbud av nyheter, kunskapsartiklar och eventbevakningar med ytterligare en pusselbit säger Annika Guldroth, VD och grundare av IT Media Group.

Den nya plattformen kommer att nås från alla våra svenska nyhetssajter. På så sätt kopplar vi ihop människor som arbetar med IT-relaterade tjänster i flera olika branscher. Det ger fler en chans att hitta nya karriärvägar. Våra sajter vänder sig bland annat, förutom den generella IT-branschen, till finans- och skolvärlden, sjukvården och detaljhandeln. Det är inte många, om ens någon, inom karriär och rekrytering som når ut så brett.

”Jag vill bidra till att alla aktörer inom IT-branschen får tillgång till information som ökar deras egen kunskap, oavsett vilken roll de har. Den kunskapen får de fritt av oss eftersom vi inte har några betalväggar för att läsa alla våra nyhetssajter. Man kan säga att IT Media Group KARRIÄR är en ny infallsvinkel på kunskapsspridning. Nu kan vi även hjälpa till att sprida kompetens genom att se till att rätt person hamnar på rätt plats. De tjänar alla på”, svarar Annika Guldroth.

Annika Svanström, med mångårig erfarenhet från media, marknadsföring och rekrytering inom it, går in som affärsområdesansvarig och kommer även driva search, headhunting och rekryteringsuppdrag.

Den viktigaste drivkraften till tillväxt idag, förutom it är, rätt kompetens på rätt plats. Men att rekrytera inom it idag är mångt och mycket marknadsföring och försäljning, då bristen på it-kompetens är konstant. Employer branding, och jobb branding, på kandidatens villkor är avgörande, säger Annika Svanström. – Och synas i forum där kandidaten egentligen inte har syftet att leta nytt jobb, tillägger hon. Med hjälp av artiklar och annonser kan företag marknadsföra sin verksamhet och värdegrund så att de attraherar personer som kanske inte ens funderar på att byta arbetsgivare.

Vi kan nu hjälpa till med ett helhetsuppdrag inom rekrytering då vi erbjuder allt från platsannonsering, employer branding, event till search och intervjuer. Kontinuerlig kompetensförsörjning som leder till en konkurrenskraftig organisation, är vad vi tror på.

Jag har ett brinnande intresse för marknadsföring, copy, och affärsutveckling och har de senaste åren kombinerat det med rekrytering inom it, så detta uppdrag är som handen i handsken för mig! med avslutar Annika Svanström.

För mer information kontakt: Annika Svanström se uppgifter.

Alexander Guldroth
Sales Manager
Mobile: +4670 975 40 82
Mail: alexander@itmediagroup.se
KONTAKT 1 Annika Svanström
Karriär
Mobile: +4670 750 25 25
Mail: annika.s@itmediagroup.se
KONTAKT 2
Joanna Nilsson
Key Account Manager
Mobile: +4673 720 10 04
Mail: joanna@itmediagroup.se
KONTAKT 3 Annika Guldroth
CEO
Mobile: +4673 041 62 34
Mail: annika@itmediagroup.se
KONTAKT 4

 

Om ni vill nå redaktionen med era pressmeddelanden eller nyheter mejla till:
redaktionen@itmediagroup.se

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>