Hem Jobb Öka motivationen i ditt team genom att uppmuntra på distans – superenkla tips att prova redan idag

Öka motivationen i ditt team genom att uppmuntra på distans – superenkla tips att prova redan idag

Av Redaktionen

Uppmuntra och beröm dina medarbetare – svårare än så är det inte att skapa motivation i ditt team. Det går dessutom att göra när ni jobbar på distans. Här kommer några tips från Puls Solutions.

Vet du vad de allra flesta medarbetarna önskar sig mest av sin chef? Det är att få beröm och att bli sedd ofta av sin chef. Det är faktiskt inte så svårt att ge beröm och att se sina medarbetare ofta.

Här är några enkla fraser som du kan säga för att öka motivationen hos dina medarbetare. Vet du vad, de funkar även när ni jobbar på distans:

  • Jag litar på ditt omdöme i det här beslutet
  • Jag vet hur svårt det här projektet är, men det finns ingen som kan klara det så bra som du gör
  • Jag litar helt på dig och din förmåga att klara av detta
  • Jag är så glad att få jobba med dig, du är en av de mest pålitliga personer som jag känner till
  • Vad kul att se dig!
  • Gör ditt bästa och jag kommer att stöttar dig hela vägen

Tycker du att det låter lite för enkel? Såklart räcker det inte med att säga en massa ord och tro att det skapa motivation. Du som chef måste mena vad du säger och det måste vara trovärdigt och relevant. Men använder du dessa enkla fraser i rätt sammanhang så händer det magiska saker med dina medarbetares motivation och deras medarbetarengagemang, det kan vi garantera. Testa redan idag, ok?

 

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>