Hem Jobb Descartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chef

Descartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chef

Av Redaktionen

Descartes, världsledande leverantör av mjukvarulösningar till logistikintensiva företag, har rekryterat Anna Ekvall till rollen som HR-chef för den nordiska verksamheten. Hon kommer att driva och utveckla företagets HR-frågor där stort fokus initialt kommer ligga på rekrytering av IT- och försäljningskompetens. Anna Ekvall tillträdde sin roll den 5 november 2019.

– Det känns väldigt bra att Anna valt att följa med oss på vår resa. Hon har en gedigen erfarenhet av att utveckla effektiva HR-organisationer, och vi är övertygade om att hon med sin kunskap och bakgrund från andra IT-tunga företag kommer hjälpa oss att utveckla verksamheten, säger Lars Persson, försäljningschef för Norden på Descartes.

Anna Ekvall kommer närmast från A. Schulman Nordic AB där hon de senaste fem åren ansvarat för HR-frågor i Norden och Ryssland. Innan dess arbetade hon både operativt och strategiskt med personalutvecklingsfrågor på Ericsson och har även stor erfarenhet från organisationer som Business Risk Management Europe, Packplanet och FOI.

– Descartes är ett spännande företag och jag ser mycket fram emot att få lära mig en ny bransch och att få bidra till att Descartes fortsätter att utvecklas i samma positiva riktning. Jag känner mig full av motivation över att få vara med och bidra till Descartes fortsatta framgångar och hoppas kunna tillföra energi, samt min erfarenhet från många år inom HR, säger Anna Ekvall.

 

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>