Hem Karriär Office Management förstärker inom affärsområdet IT med ny chefsrekrytering

Office Management förstärker inom affärsområdet IT med ny chefsrekrytering

Av Redaktionen

Thomas Jakobsson blir ny affärsområdeschef för IT-erbjudandet på Office Management. Thomas kommer närmast från rollen som VD för Office Sverige och innan dess har han varit Sverigechef och försäljningschef för distributören Arrow ECS.

IT-lösningar är ett av Office Managements viktigaste affärsområden. Tillväxten har under de senaste åren skett via såväl förvärv och rekrytering som strategiska partnerskap med bland andra Microsoft och HP.

–  Thomas breda erfarenheter av arbetsplatsnära IT-lösningar kommer att bli ett viktigt bidrag till att förvalta och utveckla vår IT-verksamhet tillsammans med kunder och partners, säger Peter Uddfors, VD och koncernchef för Office Management.

Office Managements vision är att göra sina kunders arbetsdag framgångsrik och i en verklighet där allt större del av arbetet sker på distans och uppkopplat blir säkra IT-lösningar affärskritiska. Office Management supporterar, implementerar och agerar rådgivare till kunder i Sverige, Norge och Finland.

–  Jag ser fram emot att utveckla all den kunskap och potential som finns inom Office Management. Vårt fokus på IT-tjänster och support för mindre och medelstora kunder i kombination med det starka samarbetet med Microsoft tror jag kommer att bygga vår fortsatta framgång, säger Thomas Jakobsson, nytillträdd affärsområdeschef.

Thomas tillträdde rollen den 20 januari.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>