Hem Nyheter Hogia stärker sitt utbud inom HR

Hogia stärker sitt utbud inom HR

Av Redaktionen

Hogia utökar sitt utbud av molnbaserade HR-produkter och lanserar nu OpenHR Tid, ett system som förenklar hanteringen av avvikelser för löneberäkningar. Det är en del av produktfamiljen OpenHR, som syftar till att göra hela löneadministrationen effektivare och säkrare.

– Tidigare i år lanserade vi OpenHR Utlägg & Resa, som digitaliserar hanteringen av kvitton och underlag för reseräkningar. Med den här produkten, OpenHR Tid, automatiserar vi fler moment i lönehanteringen. Nästa produkt som kommer att lanseras är OpenHR Personal. Vi är mitt uppe i en mycket viktig satsning som potentiellt kan underlätta för många av landets lönespecialister. Två miljoner svenskar får lön via våra system, säger Erik Douglasson, sektorchef för Hogias HR-produkter.

Med OpenHR Tid rapporterar medarbetaren själv sina avvikelser mot ordinarie schema. Attesterande chef kan sedan enkelt validera rapporten i samma system. All lönegrundande data förs sedan över till Hogias lönesystem HogiaLön Plus. Lönespecialisten får ett tidsunderlag för löneberäkning som redan är klart och kontrollerat.

-Lagen om arbetsgivardeklaration på individnivå kräver att lönehanteringen blir korrekt från början, då avdragen skatt som har redovisats för en anställd och som har betalats in till Skatteverket inte kan återbetalas. Då är det viktigt att ha stödsystem på plats som avlastar lönespecialisten och som gör det lätt för både medarbetare och chef att göra rätt från början, säger Erik Douglasson. 

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>