Hem Nyheter Nationellt #addher-event: Hur ska jag göra nu då?

Nationellt #addher-event: Hur ska jag göra nu då?

Av Redaktionen

#addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, firar 10 år och bjuder in till en unik session med två av Sveriges absolut vassaste talare och inspiratörer, Mia Törnblom och Anna Bellman, som guidar oss i en interaktiv session om hur vi hittar stryka och kraft i det ”nya normala” och ser möjligheter snarare än problem. 

Självledarskap i förändringstider
Mia Törnblom

För att behålla inre styrka och trygghet i kris och ovisshet krävs det träning och metoder. Självledarskap handlar om att påverka det vi kan, om att lägga tid på fördjupad reflektion, analysera våra styrkor såväl som svagheter, se över våra behov, drivkrafter, rutiner och ambitioner. Om att skilja osunda rädslor från sunda och om att vända oro till handlingskraft och tillit. Självledarskap är en process som kännetäcknas av att vi kan leda oss själva på ett tryggt och effektivt sätt, att ha god självkännedom och metoder för att förstå sig själv och andra bättre.

När förändring går allt fortare samtidigt som förändring är svårt att hantera – hur ska vi då förhålla oss och agera? Hur ser det ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll? Föreläsningen ger konkreta verktyg i vad som gör en lyckad förändringsledning för dig själv eller för en större grupp, hur man tar reda på vart man själv och andra människor befinner sig och vad som krävs för att leda och samarbeta med olika typer av personer så att alla hänger med.

Att kommunicera på distans
Anna Bellman

Att kommunicera på distans har sina speciella utmaningar då vi inte kan se varandra fullt ut. Det kan finnas teknikhinder och det kan vara svårt att involvera och låta alla komma till tals. Ditt budskap och på vilket sätt du framför det digitalt är helt avgörande för hur andra tar till sig ditt budskap och om de sedan är villiga eller känner motstånd att följa med.
När du vet hur du ska strukturera din kommunikation och dina möten, känner en trygghet med tekniken och hur du kan involvera andra, kommer du lyckas med att leda och kommunicera på distans. Få kontroll och säkerhet så att ditt sätt att leda och kommunicera på distans verkligen når fram till dem du vill nå. I detta pass får du konkreta råd och tips.

Om talarna
Mia Törnblom är en av Skandinaviens mest anlitade och erfarna ledarskapscoach och teamutvecklare. Hon har hjälpt tusentals människor till utveckling. Tillsammans med sin man driver Mia utbildningsföretaget MT Ledarskap där de framgångsrikt arbetar med individutveckling, ledarskapsstöd och organisations – och teamutveckling i form av både digitala kurser, individuell coachning och processledning i grupp.

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon utbildar i kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt. Anna har dokumenterat sin expertis i boken ”Släpp retroriken – fokusera på publiken”, en banbrytande bok för att lyckas med sin presentation och nå fram med sitt budskap.

Anmälan

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>