Hem Nyheter Världens första plattform för virtuell löpning i realtid.

Världens första plattform för virtuell löpning i realtid.

Av

EFTER JOBBET:

Upp och hoppa. Kliv ut från hemmakontoret och spring rätt in i framtiden

Något som löpare över hela världen saknar är den oslagbara känslan av att springa tillsammans i lopp. Nu lanserar därför den svenska startupen Sprintcrowd – världens första virtuella app som låter dig träna och springa live tillsammans med upp till 100 000 människor samtidigt. I tider av pandemi, isolering och ohälsa sammanför Sprintcrowd löpare helt säkert, utan geografiska hinder.

Oavsett om du är en entusiastisk löpare som vill lägga till en ny dimension i din löpupplevelse eller om du aldrig har haft en löparapp förut – det här är för dig. Spring för skojs skull, träna, skapa ditt eget personliga lopp och bjud in dina vänner till en utmaning, eller delta i något av de många offentliga loppet.

Spring tillsammans med människor från hela världen och med kända löpare och tränare som Josefine Swärm och Mustafa “Musse” Mohamed, svensk maratonrekordhållare.”Löpning är en stor del av mitt liv. Sprintcrowd ger mig en unik upplevelse som får mig att vilja springa ännu mer. Det gör det också möjligt för mig att få kontakt med mina vänner från hela världen på ett roligt och hälsosamt sätt”, säger Mustafa “Musse” Mohamed på Sprintcrowd.”Jag älskar den sociala aspekten av Sprintcrowd, känslan av att vara nära även om du är långt borta.”, säger Josefine Swärm, en av tränarna som bedriver utbildning av användare i appen. Funktioner består av att kunna se dig själv och de andra deltagarna på skärmen som avatarer som springer på tävlingsbanan.

En live leaderboard visar din och de andra löparnas position, tempo, distans och hur långt fram eller bakom de är i realtid.Du kommer att informeras när du eller en annan löpare närmar sig eller passerar varandra. Ta emot denna information som röstberättelser i dina hörlurar, även när du springer med musik. När du springer nära en vän kommer du att vara röstansluten så att ni kan prata med varandra. Om du eller din vän ökar eller saktar ner kommer samtalet kopplas bort, precis som att springa tillsammans i verkligheten. Naturligtvis kan denna funktion inaktiveras genom att klicka på mute-knappen på skärmen.Appen finns att ladda ner för iPhone och Android härifrån:

https://sprintcrowd.gsc.im/1/downloadLanseringsfil…

 

 

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>