Hem Jobb Amesto rekryterar pionjär inom molnbaserat affärssystem

Amesto rekryterar pionjär inom molnbaserat affärssystem

Av Redaktionen

På tre år har Amesto Solutions vänt nästan hela affären mot molnet och med pandemins erfarenheter är trycket nu hårt. Som ett led i att bli den ledande leverantörer inom sfären runt Visma har Amesto därför rekryterat en tung spelare från branschen; Niclas Tavfelin som arbetat med affärssystem sedan 2003 och varit en av de som bidragit till utvecklingen av Visma Net då han 2011-2016 var anställd på Visma.

Att molnbaserade affärssystem ger både ökad tillgänglighet, högre kvalitet och sänkta kostnader är ett faktum som Amesto som etablerad affärssystemåterförsäljare känt till länge. Att automatisera på ekonomiavdelningen ger stor hävstång och det revolutionerar också branschen på ett sätt som gynnar kunden. De tidigare stora och ogenomskådliga projekten som mer aldrig än sällan höll budget blir till väl förpackade projekt där processmappning och förändringsarbete är viktigare än ren applikationskonsultarbete.

Övergången till e-handel bidrar till nya affärsmodeller och trycket på ekonomisystemet är hårt. ”Vi märker av att nästan alla våra kunder och mellanstora företag vi kommer i kontakt med har behov av att öka kapacitet och automatisering i sina system” säger Ulrika Bromander VD på Amesto Solutions AB. ”Så kom pandemin på det och många företag som fortfarande har lokala system insåg plötsligt hur hårt knutna till kontoret de är och intresset för molnbaserade affärssystem har ökat explosionsartat” fortsätter hon.

”Vi har de senaste tre åren successivt övergått till att rekommendera våra kunder vårt molnbaserade system Visma.net och de kunder som slagit på automatiseringsfunktionerna är markant mer nöjda än alla andra kunder, molnbaserade användare eller inte”.

Att arbeta med molnbaserad implementering ställer nya krav på konsulterna. Processförståelse, ekonomikunskap men också förändringsledning och värderealisering är enormt viktigt. Som ett led i att bli den ledande leverantörer inom sfären runt Visma har Amesto därför rekryterat en tung spelare från branschen; Niclas Tavfelin som arbetat med affärssystem sedan 2003 och varit en av de som bidragit till utvecklingen av Visma Net då han 2011-2016 var anställd på Visma.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>