Hem Jobb Johanna Kjellberg blir ny IT-chef och CIO på Swedavia

Johanna Kjellberg blir ny IT-chef och CIO på Swedavia

Av Redaktionen

Johanna Kjellberg blir ny IT-chef och CIO på Swedavia. Hon kommer närmast från ett interimsuppdrag som CIO hos Göteborgs stad.

Johanna har en gedigen erfarenhet från ledande IT-befattningar i näringslivet. Hon har bland annat varit CIO på Atea, Grant Thornton, Axstores och KappAhl.

– Jag är mycket glad att Johanna börjar hos oss på Swedavia. Vi kommer att få stor nytta av hennes gedigna erfarenhet inom IT-området och hennes omvittnat goda ledarskap, säger Caroline Ottosson chef för Anläggningar och system på Swedavia.

Johanna har stor vana av att driva omfattande förändrings- och effektiviseringsarbeten i komplexa miljöer. För detta har hon också blivit särskilt uppmärksammad, bland annat med utmärkelsen Årets CIO i Sverige 2010. Idag är hon också jurymedlem i CIO Awards och har därigenom ett omfattande kontaktnät i branschen.

– Det är en utmanande tid för Swedavia och flygbranschen, samtidigt som det finns möjlighet att få vara med och forma ett starkt bolag för framtiden. Det är en kombination som lockar mig. Jag ser verkligen fram emot att få ta mig an uppdraget tillsammans med alla kollegor och medarbetare på den nya IT-avdelningen, säger Johanna Kjellberg.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>