Hem Jobb Milena Sohlén börjar som Sigma IT’s Regionchef i Stockholm

Milena Sohlén börjar som Sigma IT’s Regionchef i Stockholm

Av Redaktionen

Det är en omtumlande och spännande tid vi lever i där allt som tidigare var normalt ses med nya ögon och med det skapas nya behov och lösningar. Digitaliseringen är en viktig framgångsfaktor för dagens och morgondagens företag och samhälle. Sigma IT driver digitaliseringen framåt och växlar upp på Stockholmsmarknaden och välkomnar Milena Sohlén som Regionchef.

– Det är med stor glädje och stolthet som jag välkomnar Milena till Sigma IT. Milena blir ett stort tillskott i vår verksamhet i Stockholm där hennes erfarenhet och kompetens, kombinerat med hennes fantastiska driv och engagemang, kommer göra stor skillnad, säger Lars Kry, VD Sigma IT.

Milena kommer närmast från rollen som VD för Made for Sales och har en bred och gedigen bakgrund från flera ledande roller inom bygg-, mäklar- och bemanningsbranscherna. Milena är en ledare med stor passion för affärsutveckling och försäljning och har ett starkt trackrecord med att framgångsrikt bygga tillväxt och kundrelationer.

– Det här är lite av ett drömuppdrag då jag under en längre tid imponerats av Sigmas expansiva utveckling och vassa erbjudande inom hela den digitala sektorn. Det tillsammans med den starkt värderingsstyrda kulturen gör Sigma till ett av marknadens intressantaste företag. Vi har en enormt spännande resa framför oss och jag ser fram emot att tillsammans med Stockholmskollegorna driva den expansion som vi ser framför oss i regionen, säger Milena Sohlén Regional Director Stockholm.

Som Regionchef för Sigma IT´s verksamhet i Stockholm kommer Milena ansvara för den tillväxtresa som är påbörjad för regionen. Det finns en stor potential inom digitaliseringsområdet och nu handlar det om att möta kundernas behov och visa vägen framåt med innovativa tekniklösningar.

– Vi har en verksamhet som grundas i våra värderingar och vår vision om en bättre morgondag och att göra skillnad. Digitaliseringen är ett sätt att göra det. Våra värderingar med ”We love what we do and we get it done” är grundläggande för alla medarbetare och inte minst våra ledare, och Milena är en ledare som personifierar detta, avslutar Lars Kry.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>