Hem Jobb Expresslinje för företag i akut behov av extrapersonal

Expresslinje för företag i akut behov av extrapersonal

Av Redaktionen

Det digitala bemanningsverktyget AW Instajobs, som är en del av Academic Work, utvecklades 2016 i syfte att göra det enklare för företag att anlita extrapersonal med kort varsel. Nu utökar de sin tjänst med en expresslinje för extra bemanning under coronakrisen.

– Medan vissa branscher just nu tvingas varsla står andra med ett enormt personalbehov. Vi står redo att snabbt hjälpa alla de företag som har behov av extra händer, säger Sara Sjöberg, Head of AW Instajobs.

AW Instajobs erbjuder en slags matchningstjänst för företag i behov av tillfällig personal och extrajobbande studenter i närområdet. Bemanningsprocessen sker helt digitalt, där företag genom några klick lägger upp sin jobbannons, snabbt får in ansökningar och sen väljer vilken kandidat man vill anlita. 31 sekunder är rekordet för att tillsätta ett uppdrag, och 24 minuter är rekordet för att få en så kallad Instajobbare på plats hos kunden.

Till följd av rådande situation med spridningen av covid-19 har AW Instajobs nu öppnat upp en expresslinje, öppen 06-22 på vardagar och 07-18 på helger, dit företag kan ringa och få hjälp att både publicera och tillsätta jobbet.

– Även om vår app är väldigt enkel att använda vet vi att det i en stressad situation som denna ändå kan kännas utmanade och motigt att själv sköta rekryteringsprocessen. Därför har vi nu öppnat upp en krislinje dit man kan ringa för att få hjälp att snabbt få personal på plats, säger Sara Sjöberg.

 

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>