Hem Karriär E-handelsveteranen Ola Fors börjar på Improove
E-handelsveteranen Ola Fors börjar på Improove

E-handelsveteranen Ola Fors börjar på Improove

Av

Ola har har en unik erfarenhet med sina 20 år inom e-handel och vi är glada att han nu kommer till Improove. Ola kommer senast från rollen som Online Store Manager på Outnorth där han drivit och utvecklat en stadigt växande e-handel. Tidigare har Ola varit en serieentreprenör med ett förflutet på bland annat NordicInk.se och det egna bolaget Patroner.se

På Improove blir Olas uppdrag att arbeta som senior e-handelskonsult och att utveckla försäljningen av våra konsulttjänster.

“Vi är otroligt glada över att Ola Fors ansluter till oss på Improove Growth”, säger Anneli Furustad, COO på Improove Growth.

“E-handel har under de senaste månaderna vuxit enormt och vi ser både ett stort behov och en efterfrågan av våra tjänster där vi på kortare eller längre tid hyr ut E-commerce managers. Nu när branschen både förändras och växer snabbt så finns ett stort behov av att göra de smartaste valen för att få ut så mycket som möjligt av varje investerad krona. Med Ola och hans genuina och unika kompetens inom e-handel, förstärker vi teamet ytterligare. Utifrån ett helhetsperspektiv på e-handel vill vi hjälpa våra kunder att göra rätt val och accelerera sin e-handel på bästa sätt.”

Improove Growth ingår i Improove som har över 10 års erfarenhet inom e-handel. Improove bygger e-handel, och är en av de ledande aktörerna på plattformarna Magento/Adobe och Salesforce. Improove arbetar på den nordiska, portugisiska & spanska marknaden.

Bolaget har kontor i Sverige, Portugal och Serbien.

Relaterade Artiklar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Läs Mera >>